ART RETRO - Nyheter

NY ORIGINALMÅLNING! Akvarellen "Min tids Greta" 50x70 cm. Priset är 9700 kronor inkl passepartout och ram. Den finns också som Fine Art Print i begränsad upplaga,  samma storlek för 2300 kronor.

LYCKAD AUKTION!
Med stor glädje kan jag berätta att konstauktionen den 11 januari landade på hela 7000 kronor som oavkortat går till Cancerfonden. Varmt tack till er alla som deltog i budgivningen!

KÖP ETT PRESENTKORT I JULKLAPP

Nu har jag fyllt upp hela ateljén med Fine Art Print av bästa kvalitet. Varje print är numrerat och säljs i en begränsad upplaga, pris 1900 kronor. Köp ett presentkort med valfritt värde och ge till en kär person i julklapp. Ett fint minne kan vara den bästa gåvan. Jag skickar presentkortet hem till dig. Smidigt och enkelt!
Kontakta mig här: mimmi@artretro.se, 070-314 70 45. God Jul!

VECKANS KONSTNÄR PÅ NOA
Med premiär idag är jag nu Veckans Konstnär i en hel vecka på NOA Gallery. Jag har utökat mitt sortiment hos NOA och här kan du se vilka konstverk jag säljer där >

1:A ADVENT, ORANGE SUNDAY 20% RABATT
Black Friday i all ära, men jag väljer att satsa på en Orange Sunday. På söndag den 29 november, har jag adventsöppet mellan 10-15 i mitt ATELLERI i G:a Bryggeriet. Den här dagen kan du handla alla mina print till 20% rabatt! Kanske är en tavla den perfekta julklappen till den som redan har allt. 
Jag bjuder på mina konstverk, ljus, julstämning, pepparkakor, must och glögg. Det finns handsprit och naturligtvis är vi rädda om varandra och håller avstånd. Välkomna!

VINN EN TAVLA
Novembermörkret drar ned mungiporna, dessutom har vi en pandemi som tar mycket av vår energi. Jag vill försöka pigga upp på mitt lilla sätt. Därför utlyser jag nu en tävling. Gilla och dela mina inlägg på sociala medier så är du med i utlottningen av valfri Fine Art Print. Lycka till! 

NOA GALLERY
Jag är stolt och glad över att min konst nu finns hos NOA Gallery. Det är ett stort online galleri som ägs av Bonnier. Håll ögonen öppna! Inom kort kommer jag att vara veckans konstnär hos NOA. I samband med det kommer några nya print att finnas att köpa i deras smidiga webbshop. 

Alla mina verk köper du också självklart hos mig. Du kontaktar mig lättast här >